Dana Săvuică, secretul pe care l-a ținut ascuns despre fiica sa: „E un subiect tabu”

0

Dana Săvuică a dezvăluit un secret despre fiica ei pe care nu-l știa nimeni până acum. Fostul fotomodel a oferit un interviu în care a răspuns la curiozitățile fanilor.

Deși are voce și o pasiune foarte mare pentru muzică, iar mama ei ar fi putut să o ajute pe drumul acesta, Julie își urmează bunicul pe calea diplomației.

Fiica Danei Săvuică, pasiune pentru muzică

Dana Săvuică a precizat că și fiica ei va petrece sărbătorile alături de ea de Paște. „Categoric, am și eu o fată, ar trebui să fie prezentă la mesele astea”, a spus ea.

Întrebată dacă vine cu iubit sau fără, Dana Săvuică a precizat: „Poate cu, poate fără, habar n-am, astea nu sunt la impuse. E frumoasă și are un talent extraordinar, o voce dumnezeiască, zic eu. Dar nu și-a dorit să intre în lumea aceasta, deși poate aici puteam să o ajut destul de mult. Dar nici nu avea nevoie de ajutor, deoarece cred că talentul ei ar fi pătruns ușor în lumea asta.

Dar mentorul ei este tatăl meu, ea a intrat pe calea diplomației, deci de aia e un subiect tabu, n-are legătură cu lucrurile astea neserioase pe care le facem noi aici. Glumesc, dacă consideram că e superflu, nu aș fi fost nici eu în lumea asta. Dar ea intrând în zona aceea, m-a rugat să fiu discretă, mi-a zis «mami, nu mai vorbi despre mine, nu mai zice una alta»”.

Dana Săvuică a mai precizat că, deși fiica ei e foarte talentată la muzică, nu va merge pe acest drum. „Absolut, are o voce wow! Când ai un talent, trebuie să ai neapărat pasiune, ambiție, dedicare, pentru chestia asta. Dar ceva n-a împins-o de la spate să urmeze această cale”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.