Cât costă un sejur de Paște la pensiunile vedetelor

0

Dacă te gândești să petreci Paștele la una dintre pensiunile vedetelor, trebuie să știi că trebuie să scoți din buzunar sume consistente.

Pensiunile vedetelor, care au prețuri mai piperate, sunt pline ochi de turiști. De exemplu, la pensiunea Monicăi ANghel din Argeș locurile s-au ocupat de multă vreme. Același lucru este valabil și la pensiunea Andreei Esca de la Porumbacu de Sus, de lângă Sibiu.

Anul acesta, Monica Anghel a mărturisit că va petrecere Sărbătorile de Paște acasă, alături de familie. Solista a explicat că a luat această decizie, deoarce conacul boieresc al părinților, din județul Argeș a epuizat cu mai bine de trei luni toate camerele disponibile.

„De Paște stau acasă. Nu mergem la pensiune pentru că acolo este rezervat deja tot. E plin, nu mai sunt locuri. Nu mai sunt camere și pentru noi. Merge lumea în România de Paște, am înțeles că e rezevat cam peste tot. Mergem la biserică, evident, în noaptea de Înviere, cum facem în fecare an. În primul rând, vreau să se înțeleagă că nu este pensiunea mea, este pensiunea părinților mei, ei sunt proprietarii. Eu ceea ce fac este să-i ajut atunci când au nevoie de mine. Normal că mai investesc și eu acolo pentru că este a părinților noștri. Rămâne moștenire copiilor noștri că avem slavă Domnului!”, a declarat Monica Anghel.

Părinții Monicăi Anghel, alături de aceasta, au cumpărat cu mai mulți ani în urmă, o clădire, în județul Argeș, care aparținea unui producător de cherestea. La momentul respectiv, artista a investit o sumă semnificativă, respectiv 50.000 de euro, pentru a transforma clădirea într-un conac boieresc ca în filme. Aceasta a obținut banii pentru această investiție din fonduri europene.

Pensiunea dispune de opt camere și are un teren imens. Pentru a petrece un sejur de Paște, de patru zile, la această pensiune, prețul se ridică la 2.500 de lei, pentru două persoane. În acest preț sunt incluse cazarea, micul dejun, dar și o masă tradițională în ziua de Paște.

Andreea Esca deține un adevărat complex turistic la Porumbacu de Sus, la 38 de kilometri de Sibiu. Locul dispune de cinci căsuțe rustice, care îmbină tradiționalul cu modernul. Peisajul montan de vis atrage turiștii la cazarea vedetei. Cei care și-au dorit să petreacă Paștele în complexul prezentatoarei TV au fost nevoiți să scoată din buzunare aproximativ 1.900 de lei pentru un sejur de 3 nopți. Atâta costă, însă, doar cazarea de familie la căsuță, mâncarea nefiind inclusă în preț.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.