Roxana Hulpe revine pe sticlă 

0

La doar trei luni de când a născut o fetiță, Roxana Hulpe revine în televiziune. Din 28 aprilie, ea va fi, din nou, la pupitrul Știrilor Pro TV din weekend, alături de partenerul său de prezentare Cosmin Stan.

„Trebuia să o fac și mai devreme, aveam un plan bine făcut, cel puțin teoretic, să nu mă rup complet și mult de serviciu, dar am amânat cu o lună întoarcerea pentru că am vrut să-mi petrec fiecare secundă cu Zora, fetița mea. Acum însă e momentul, asta simt, să mă întorc în locul care completează ceea ce sunt eu. Știrile. E un job de care dacă te rupi pentru mult timp, cred că e complicat să mai țină pasul cu tine și îmi și lipsește”, a explicat Roxana Hulpe, pentru TV Mania.

Ea a început să prezinte știrile în 2020, după ce a fost reporter pe social și pe educație. „Abia aștept să revin, e locul în care mi-am petrecut ultimii ani și care mi-a adus satisfacții, m-am hrănit cu adrenalina de acolo și informațiile pe care suntem datori să le transmitem mai departe, normal că îmi e dor. Mi-e dor de rutina de dimineață, de colegi și de telespectatori. Am energie bine dozată acum, așa că sunt gata să încep. Am cea mai frumoasă meserie din lume, cea de jurnalist, așa că mi-a lipsit enorm”, a punctat ea.

Micuța Zora va rămâne în weekend în grija soțului Bogdan Rădulescu, manager la Untold și Neversea. „Soțul meu va fi cu normă întreagă la scutece și mâncat sâmbăta și duminica de la 5 la 11. Abia aștept să îl văd în acțiune. Cu siguranță o vom avea uneori și pe mama care a promis că își face abonament la avion în weekend-uri. O avem și pe mama lui Bogdan de la Oradea, așa că ne descurcăm, dar în mare parte suntem doar noi doi”, a mai dezvăluit Roxana Hulpe. 

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.