Motivul pentru care Mihaela Rădulescu și-a vândut toate proprietățile din România

0
Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu locuiește în Monaco de mai bine de 15 ani. Deoarece drumurile în România sunt rare și scurte, vedeta de televiziune a hotărât să-și vândă toate bunurile imobiliare din țara natală.

Bruneta afirmă că vine în țară doar în interes de proiecte TV și stă perioade scurte de timp. Subliniază și faptul că sufletul îi este constant legat de țara unde s-a născut, dar are o altă viață departe de plaiurile mioritice.

„Mult mai multe zile stau la Monaco decât în România. Aici pare, deși nu sunt. Aici vin doar când avem vreun eveniment sau vreo filmare, în rest nu stau aici. Dar de câte ori vin fac atât de multe poze, atât de multe interviuri, încât pare apoi că stau foarte mult. Viața în România, când vin, e realmente agitată. Vin doar pe un proiect, pe o filmare, muncesc și atât. Stau la hotel. Am plecat de 15 ani. M-am obișnuit cu bagaje, cu astea”, spune Mihaela Rădulescu într-un interviu acordat celor de la Libertatea.

Recunoaște că îi este dor de locul natal, dar cu toate acestea se întoarce foarte rar acolo, în Piatra Neamț, de unde a plecat imediat după terminarea liceului.

„Demult. Dar am alte motive să mă întorc acolo, într-o vizită de lucru, pun la cale ceva cu o pietreancă”, a mai adăugat Mihaela Rădulescu, mai arată sursa menționată mai devreme.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.