Will Smith își cere scuze după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscaruri

0
Will Smith

Will Smith a fost protagonistul unui moment stânjenitor la gala Premiilor Oscar, organizată duminică noapte la Los Angeles. Starul american, recompensat cu un Oscar pentru rolul din „King Richard”, l-a pălmuit pe actorul Chris Rock care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar” pentru o glumă făcută la adresa soției lui Smith.

Will Smith a revenit ulterior și și-a cerut scuze pentru gestul făcut.

„Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și inexcuzabil. Glumele fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost dezechilibrat și m-am înșelat. Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.”, a transmis actorul pe pagina sa de Instagram.

Will Smith a prezentat scuze din nou scuze Academiei, dar și producătorilor emisiunii, tuturor participanților și celor care au urmărit gala.  „De asemenea, aș dori să-mi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanților și tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei mele King Richard. Regret profund că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toți”, a spus actorul.

Scuzele față de Chris Rock vin după aproape o zi de la incident. În discursul susținut la gala premiilor Oscar, după ce a fost numit „cel mai bun actor” pentru rolul din filmul „King Richard”, Will Smith și-a cerut scuze în lacrimi Academiei și colegilor nominalizați, fără să pronunțe numele lui Chris Rock.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.