Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit niciodată părul

0
iulia albu

Iulia Albu a dezvăluit recent că nu își vopsește părul. Criticul de modă a mărturisit că nu și-a schimbat niciodată culoarea părului și nici nu intenționează să facă un asemenea lucru.

Vedeta susține că nuanța părului este o “moștenire” de la părinții ei, la fel cum sunt și forma gurii sau culoarea ochilor.

„Nu m-am vopsit niciodată. Știu că pare greu de crezut, dar, cumva, am simțit că m-aș trăda eu pe mine. Culoarea părului meu este moștenire de la mama mea, așa cum culoarea părului fiicei mele este moștenirea ei de la mine. Culoarea ochilor, forma gurii, a nasului, expresiile faciale sunt cele care completează “portretul” nostru, bazat în primul rând pe cine suntem că oameni. Iubiți-vă. Și nu uitați cine sunteți. Niciodată!”, a dezvăluit Iulia Albu în mediul online.

Imediat internauții au ținut să o complimenteze pe Iulia și sa-i spună cât este de frumoasă. Fotografia însoțită de mesajul cu pricina a reușit să strângă o mulțime de aprecieri.

A suferit de alopecie

Iulia Albu s-a confruntat în trecut cu pierderea părului. Din cauza unor probleme de sănătate, vedeta a suferit din cauza căderii masive a podoabei capilare, drept pentru care a apelat la ajutorul experților în frumusețe.

„Eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect. Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză”, dezvăluia aceasta în urmă cu ceva timp.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.