Colaborarea momentului! Smiley și Horia Moculescu au lansat o piesă împreună – VIDEO

0
smiley

Smiley și Horia Moculescu au lansat piesa „Și astăzi, și mâine”, inspirată dintr-o poveste adevărată.

De muzică s-a ocupat chiar maestrul, în timp ce versurile piesei sunt semnate de Dana Dorian.

Cei doi au făcut și primele declarații cu privire la această colaborare. Smiley speră că piesa va trece peste limita pe care o așează timpul și va fi ascultată cu mare emoție de către toată lumea.

„M-a onorat foarte tare că domnul Moculescu a vrut să-i cânt această piesă. Mi-a plăcut absolut totul la ea, de la muzică, la orchestrație, și versuri. E o piesă deosebită și îi mulțumesc că s-a gândit să o cântăm împreună. Sper ca oamenii să aprecieze pur și simplu muzica, să treacă peste limita pe care o așează timpul și percepția asupra lui. Muzica n-are granițe, bariere și vârstă. Muzica ESTE și atât!”, a declarat Smiley.

La rândul său, maestrul s-a declarat încântat de colaborarea sa cu juratul de la Vocea României și speră că piesa va ajunge direct în sufletele oamenilor.

„Am știut că Smiley îmi va cânta această melodie, scrisă într-un moment de grație, la care Dana Dorian a găsit cele mai inspirate cuvinte, iar forma clasică de standard a fost îmbrățișată de echipa de la HaHaHa Production. Succes, Andrei!”, a spus Horia Moculescu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.