Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial, după aproape cinci ani de la despărțire

0
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a reușit să încheie procedura de divorț cu fostul ei soț, Traian, care locuiește în Las Vegas.

Cei doi s-au despărțit acum ani buni, însă nu reușiseră să întocmească actele care să ateste oficial separarea și ocazia ca fiecare dintre ei să se poată recăsători în viitor.

Conform celor de la click.ro, Andreea este o femeie divorțată, după aproape cinci ani de la despărțirea de Traian Spak, tatăl fiicei sale de 11 ani, Sienna. Mai mult, fetița lor a ales să studieze în America, așa că solista merge cât poate de des acasă la fostul soț, pentru a petrece timp cu Sienna, dovadă că Andreea și Traian au rămas buni prieteni, amândoi implicați în creșterea fetiței.

Vedeta a recunoscut că este o femeie liberă și în acte, dar nu a vrut să intre în mai multe detalii.

„Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri. Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt”, a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu are o relație cu jurnalistul Victor Vrînceanu, cel cu care urmează să devină mamă din nou. Artista va avea tot o fetiță și spune că a fost norocoasă să nu aibă o sarcină dificilă. Acum, viitorii părinți sunt nerăbdători să o cunoască pe micuță, la fel cum este și fiica cea mare a Andreei, care și-a dorit nespus o surioară.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.