Culiță Sterp a fost implicat într-un alt accident: a ucis un om

0
Culiță Sterp

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident, care s-a petrecut pe data de 3 iulie 2016, pe DN68, în afara localității Păltiniș. Acest caz a fost ținut secret, puțini au știut ce s-a întâmplat în urmă cu șase ani.

În accidentul din 2016, au fost două vehicule implicate, un microbuz care era condus de cântăreț și o altă autoutilitară. Potrivit România TV, Culiță Sterp a adormit la volan.

Un bărbat din autoutilitară a decedat la scurt timp, la spital. Alte trei persoane au fost rănite.

Dosarul a fost soluționat în anul 2020, iar Culiță Sterp a fost condamnat definitiv la doi ani și șase luni la închisoare cu suspendare. Asta înseamnă că încă se află sub supraveghere, or el a mai comis un accident, iar un bărbat a fost rănit.

Nu este prima dată când artistul a adormit la volan, la un moment dat, a povestit chiar el că în 2012 a fost la un pas să-și omoare frații, în timp ce se întorceau de la mare.

După ce s-a descoperit, zilele trecute, că interpretul de muzică de petrecere se urcase nu doar băut, ci şi drogat la volan, se pare că lui Sterp i se va mai adăuga o infracţiune la dosarul său penal. Surse din anchetă spun că poliţiştii ar fi cerut recalcularea alcoolemiei pe care o avea în sânge, în momentul impactului.

La câteva zile după accident, polițiștii de la Rutieră din Cluj au cerut la IML recalcularea alcoolemiei din sânge, iar rezultatul a confirmat faptul că, în timpul producerii accidentului, alcoolemia lui Culiță Sterp era peste limita unei fapte penale. Mai exact, 0,89 grame/litru alcool pur în sânge.

Dacă la valoarea veche a alcoolemiei, și anume 0,71 grame/litru alcool pur în sânge, fapta era doar contravenție și a fost sancționată cu amendă și reținerea permisului de conducere pentru 3 luni, acum s-a transformat în infracțiune și se va adăuga la dosarul penal în care este cercetat deja.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.