Monica Bârlădeanu revine în televiziune! Ce emisiune va prezenta

0
Monica Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu revine în televiziune și va prezenta una dintre cele mai fresh emisiuni de vară.

Monica Bîrlădeanu va prezenta alături de Ramona Olaru şi Răzvan Fodor cel mai nou sezon “Splash! Vedete la apă”.

Dacă anul trecut Fodor era coleg cu Ramona Olaru, asistenta de la Neatza, şi Anna Lesko, acum mai rămâne în joc doar una dintre vedetele feminine.

În locul cântăreţei Anna Lesko vine actriţa Monica Bîrlădeanu. Aceasta a mai fost implicată anul acesta în proiectele trustului Intact, prima apariţie fiind la show-ul iUmor, din postura de jurat surpriză.

„Splash! Vedete la apă e un proiect în care oamenii își confruntă fricile, fobiile și își depășesc limitele. Uneori, toată această pentru o săritură de la 3 metri de pe platformă capătă proporții serioase, se lasă cu tremurat și lacrimi, iar alteori e chiar amuzantă.

Am urmărit anul trecut show-ul de pe canapeaua mea confortabilă de acasă și sunt chiar curioasă să văd cât de grele sunt lucrurile, sus, pe platformă, din moment ce acolo unii concurenți experimentează emoții extreme.

Pe Răzvan îl știu de multă vreme, evident, și sunt convinsă că primul lucru pe care-l vom face va fi să depănăm niște amintiri. N-am niciun dubiu că va fi un partener excelent!”, a declarat Monica Bîrlădeanu pntru a1.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.