Cristina Bălan, replică dură pentru George Buhnici: „Abia el se poate numi bărbat”

0
Cristina Bălan

George Buhnici a intrat de curând în gura opiniei publice, după ce a făcut niște declarații controversate la adresa femeilor. Potrivit acestuia, „celulita și vergeturile” nu ar trebui să se regăsească pe trupurile doamnelor și domnișoarelor care merg la plajă, în bikini.

Una dintre replicile la adresa acestuia a venit din partea Cristinei Bălan.

Cristina Bălan, replică dură pentru George Buhnici

Artista a dezbătut subiectul din experiență proprie, dezvăluind că după nașterea gemenilor săi, care a reprezentat un episod traumatizant pentru ea, atât starea sa fizică, cât și cea psihică, s-au înrăutățit.

„Aveam peste 90 kg și o depresie cât Titanicul, după nașterea traumatizantă a gemenilor mei. Aveam și celulită și vergeturi. Și nu prea mai ieșeam din casă. Cum să mai ies, să mă vadă și să mă judece lumea, care habar n-avea prin ce trecusem și vedea doar o “balenă”, o obeză, o “nesimțită care bagă 5 șaorme deodată”?!

Doar când eram nevoită s-o fac, atunci scoteam nasul în lume. Și atunci, cu capul în jos. Pentru că știu, știu atât de bine cum gândesc oamenii, care nu se gândesc la ce este dincolo de suprafață. Nu știu rănile omului pe care-l judecă la prima vedere.”, și-a început cântăreața mesajul.

Cristina Bălan, afectată de comentarii negative

Cristina Bălan a explicat că se afla într-o perioadă extrem de vulnerabilă a vieții sale, iar părerile negative ale celor din jur o afectau enorm. Astfel, ajunsese în punctul în care luase decizia să de izoleze, totul din cauza kilogramelor sale în plus și a celor care se amuzau sau comentau negativ pe marginea acestui subiect.

„Eram atât de vulnerabilă, încât mă afecta orice privire mai lungă sau plină de dispreț. Aveam aproape 100 kg, știam că arăt rău, că sunt ceea ce se numește o grasă. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut să merg la plajă, să-mi arat trupul. Nu pentru că nu tânjeam și eu… ci pentru că există atâția oameni care se uită cu scârbă, care se strâmbă și, eventual, fac comentarii, miștouri, încât am preferat să mă izolez până reușesc să slăbesc (ceea ce am și făcut, după doi ani).”, a continuat ea.

Cu toate acestea, în replică pentru George Buhnici, care a lăsat să se înțeleagă că femeile care au vergeturi, celulită sau kilograme în plus nu se „îngrijesc”, Cristina Bălan a dezvăluit că deși a slăbit și s-a chinuit să revină la forma fizică de dinainte de sarcină, vergeturile i-au rămas.

„De vergeturi nu am scăpat, ele sunt semnele unei sarcini dificile, cu doi copii. Ele sunt rămășițele unei pieli întinse prea mult, în timpul unei depresii post-natale și post șoc traumatic. Ele sunt vestigiile unor răni emoționale foarte adânci, pe care cu greu le-am gestionat. Sunt amintirile unor vremuri foarte, foarte, foarte grele…

Ar trebui să-mi fie rușine? Ar trebui să nu mă mai duc la plajă? Să merg la clinici extrem de scumpe și să dau banii pe intervenții de tot felul? Că să mulțumesc… pe cine? Pe niște superficiali, care se uita după ț**e și b**i? Haideți, “domnilor”, doar nu credeți că ne pasă de aceste lucruri, nouă, celor cu vergeturi! Avem în suflete alte marcaje, mult mai grave și mai urâte decât niște dungi pe piele.”, a adăugat artista.

„Foarte posibil ca acele declarații buhnicio-mârlănești să fie făcute fix pentru a stârni reacții, pentru a atrage atenția, însă subiectul este la fel de important, indiferent de motivație: femeile trebuie să satisfacă ochii masculilor, trupurile lor trebuie să fie perfecte, altfel degeaba au creier sau talent sau calități nenumărate.

Dacă au vergeturi sau celulită, Doamne Ferește, să nu îndrăznească să-și arate pielea. Să-și puna burka sau să stea la ele acasă și să servească vreun boss. Fetelor, cu 70/80/100+ kg, daca aveți și vergeturi și celulită, vă rog eu frumos: la plajă cu voi! Capul sus, zâmbetul pe chip și trupul în slip. Aaa, uitasem: soțul meu mă iubea și mai pătimaș, așa, grasă și cu vergeturi. Abia el se poate numi Bărbat.”, și-a încheiat Cristina mesajul de pe contul său de socializare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.