Cine este soția lui George Buhnici. Vloggerul a spus că ”arată ca o minoră”

0
George Buhnici

George Buhnici este în mijlocul unui scandal uriaș după ce a spus despre soția sa că arată “ca o minoră”.

Cei doi au participat la Neversea și au fost intervievați de un reporter.

George Buhnici este căsătorit cu Lorena Buhnici. Cei doi dețin mai multe proiecte de content digital, platforma cavaleria.ro fiind una la mare căutare în rândul bărbaților.

Născută în 1981, Lorena Buhnici a lucrat mulți ani, la stat, ca purtător de cuvânt, la Registrul Auto Român, iar apoi a fost consilier de imagine pentru un secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Acum, Lorena Buhnici este expertă în comunicare și deține canalul de Youtube “Lorena Buhnici”, unde are 66 000 de urmăritori.

George Buhnici, declarații controversate

„George Buhnici: Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?

Reporter: 25 de ani. Dar nu e minoră cum ai zis!

Lorena, soția lui Buhnici: Nu, nu sunt! Doamne ferește!

(…)

George Buhnici: Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor.

Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, au fost remarcile ce au stârnit mii de comentarii pe rețele de socializare.

Reacția vloggerului

George Buhnici a reacționat pe blogul său după ce declarațile sale au stârnit un val de critici.

„Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică

Sunt norocosul soț al unei femei frumoase, alături de care trăiesc de prin 2007.

La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente. Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.

Însă nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul că aș încuraja pedofilia și că aș fi misogin. Să le luăm pe rând”, a spus vloggerul.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.