Lifting columbian: tehnica pentru fese curbate fără intervenție chirurgicală

0
Lifting columbian

A avea fese bine conturate nu este o sarcină ușoară și uneori, în ciuda eforturilor noastre, nimic nu ajută. Dacă unele femei cedează tentațiilor bisturiului, a avea fese pline nu necesită neapărat o intervenție chirurgicală.

Într-adevăr, o tehnică numită „lifting columbian” câștigă din ce în ce mai mulți adepți, deoarece îți permite să ai fese mai voluminoase. Denumită și „terapie cu vacuum”, această practică constă în eliminarea celulitei și stimularea elasticității pielii, pentru a reda volumul feselor. Spre deosebire de BBL (liftingul brazilian), această tehnică nu implică operații estetice, ci un sistem cu ventuze.

Lifting columbian: ce este?

Liftingul columbian este o tehnică care funcționează prin utilizarea unui aparat echipat cu ventuze. Acestea se depun pe piele si se „aspira”, apoi sunt mutate pe piele, spre zonele pe care vrei sa le mărești. Rezultat: piele mai frumoasă, mai fină și fese (sau sâni) mai bine conturate. O sesiune de lifting columbian durează 45 de minute până la 1 oră 30 de minute, la un cost de până la 130 de euro pe sesiune.

Este eficient lifting-ul columbian?

Liftingul columbian este eficient după mai multe ședințe (aproximativ 5 sau 6) și pentru rezultate cu adevărat vizibile este nevoie de aproximativ 10 ședințe, maxim o dată sau de două ori pe săptămână. Din păcate, efectele sunt doar pe termen scurt, deoarece este necesar să se reînnoiască sesiunile la fiecare 6 până la 12 luni.

Care sunt beneficiile lifting-ului columbian?

Fără răni, fără risc de infecție, liftingul columbian stimulează mușchii și întărește pielea. De asemenea, ajută la stimularea circulației sanguine și limfatice, pentru a elimina mai ușor deșeurile din sânge și toxinele.

Cum să-ți păstrezi lifting-ul columbian?

Pentru a păstra lifting-ul columbian cât mai mult posibil, este imperativ să adopți câteva obiceiuri bune. În primul rând, bea multă apă și urmează o dietă sănătoasă pentru a elibera toxinele. De asemenea, este indicat să practici o activitate sportivă regulată, pentru a menține curba feselor și pentru a o întări. Evident, pe o durată lungă, va fi necesar să se ia în considerare reînceperea sesiunilor.

Care sunt riscurile linfting-ului columbian?

Liftingul columbian nu este lipsit de riscuri! Într-adevăr, poate provoca unele reacții adverse, precum apariția vânătăilor, roșeață și umflături pe piele. În unele cazuri, poate sparge și vase mici și poate crea edem, determinând umflarea zonei. În plus, această tehnică trebuie evitată pentru persoanele cu vene varicoase, cicatrici recente, răni sau diabet. Persoanele însărcinate, care iau anticoagulanți sau care au probleme cu pielea vor trebui și ele să se ferească de această tehnică. Pentru persoanele afectate de boli autoimune, aceeași observație, este strict interzisă utilizarea acestuia, deoarece există riscul apariției necrozei tisulare. Înainte de a începe, este imperativ să cereți medicului care să evalueze riscurile. În plus, asigurați-vă că efectuați această procedură la un medic competent.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.