Laurențiu Reghecampf, umilință supremă! Cea mai râvnită femeie din România îl face de râs: „Eu am jucat la altă ligă!”

0

Face ce face și ajunge în atenția publicului nu grație performanțelor sportive, ci din cauza femeilor care-l fac de râs pe la toate colțurile! Laurențiu Reghecampf are parte de încă o umilință, după ce amanta Corina Caciuc i-a arătat adevărat față, cea de consumator de plăceri carnale! Într-un interviu recent, Vica Blochina, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, și nu numai, a mărturisit că niciodată nu a fost interesată de un astfel de bărbat. „Eu am jucat la altă ligă”, a spus Vica. 

Vica Blochina a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre presupusa relație amoroasă cu Laurențiu Reghecampf. 

La un moment dat, au apărut zvonuri în presă că Vica Blochina și Laurențiu Reghecampf ar fi avut o idilă. 

Într-un interviu acordat revistei viva.ro, Vica a negat toate informațiile apărute și a spus că nici măcar nu-l cunoștea pe antrenor. 

„Și cu Reghe s-a scris. Eu pe Reghe nici nu-l cunosc. L-am văzut o singură dată când era însurat cu Anamaria. În primul rând, nici nu era cazul să mă bag acolo. Eu am jucat la altă ligă. Nu aveam cum să fac așa ceva”, a declarat fosta balerină.

Reghe, pulverizat! Anamaria Prodan rupe tăcerea: „Până la urmă, Reghecampf era soțul meu, nu invers. Poate căsnicia i-a fost o pălărie prea mare!”

Anamaria Prodan face dezvăluiri explozive despre căsătoria cu Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a decis să rupă tăcerea și să vorbească deschis despre viața de familie, dar și despre ce a însemnat scandalul în care s-au găsit implicați odată cu apariția în scenă a amantei Corina.

„Dacă nu era Prodan, cine Dumnezeu vorbea de Reghecampf?! Până la urmă, Reghecampf era soțul Anamariei Prodan, nu invers. Poate a fost și asta o problemă, o pălărie mare căsnicia asta”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate la Realitatea Sportivă. 

Imagine

„Am un copil cu Laurențiu Reghecampf și nu a putut să facă pasul asta frumos, demn, l-aș fi acoperit și acum, cum l-am acoperit în ultimii ani. Din lumea asta în care a decăzut aș fi făcut cumva să mai acoperim mirosul ăsta de rahat, să îl ajut să plece din țară. Aici e greu, în lumea fotbalului când faci asemenea greșeli, când ajungi să ai la braț domnișoare cunoscute… când ajungi ultimul să cunoști domnișoare de-astea, lumea rade, nu mai poți să ieși în oraș. Acum, cu diferite personaje la braț, e altfel, e cumplit. Nu se mai ridică lumea în picioare”, a adăugat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, dezvăluirea care dinamitează lumea sportului: cine este, de fapt, Laurențiu Reghecampf: „Vorbim de la femei, beții, droguri…”

În ciuda derapajelor soțului său, Anamaria spune că ar fi fost dispusă să-l acopere în scandalul fotografiilor care o aveau ca protagonistă pe amanta Corina Caciuc, cea pentru care Reghe a dat cu piciorul căsniciei și familiei.

„Poate reușeam să-l acopăr cu apariția acestor fotografii, dezbrăcată, cluburi de noapte. E un om extraordinar în esență, e un antrenor fabulos, un om cred eu bun care nu știu ce s-a întâmplat de a ieșit din matca lui. El cât a stat lângă mine și a fost serios și s-a concentrat la fotbal, el a fost cel mai tânăr antrenor român care a jucat finală de Champions League Asia, cu sacrificii mari”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, reacție de milioane după ce Reghe a fost făcut „preș”, umilindu-se pentru favoruri sexuale: „Îmi e și milă, și silă! Hal de bărbat!”

Sursa: Realitatea Star

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.