UNTOLD 2022. Primul val de artiști

0
untold

Organizatorii Untold au anunțat primele nume care vor concerta în acest an. DJ-ul David Guetta se întoarce pe scena principală, alături de alți artiști cunoscuți. Unii dintre ei vor ajunge pentru prima dată în România.

O premieră pentru România este Major Lazer. Single-ul „Lean On” a ajuns la 1,6 miliarde de de stream-uri pe Spotify, în timp ce pe YouTube, clip-ul oficial a trecut de 3 miliarde de vizualizări. Și artista britanică Anne-Marie va veni pentru prima oară în țara noastră.

Don Diablo, G-Eazy, Morten, Oliver Heldens, Above & Beyond, Paul Kalkbrenner şi alţii completează primul line-up pentru a şaptea ediţie a festivalului.

Unul dintre cei mai apreciaţi şi aşteptaţi artişti, Kygo, pregăteşte un show deosebit pentru UNTOLD. DJ-ul şi producătorul norvegian este cel care a pus bazele unui nou stil în muzica electronică, tropical house, la care a adăugat instrumentul său preferat, pianul.

Fanii pot achiziţiona abonamente pentru cele 4 zile şi 4 nopţi de magie de pe untold.com, până pe 11 februarie, la următoarele preţuri:

● 4 Day Pass General Access Basic: €139 + taxe
● 4 Day Pass Risk-Free: €149 + taxe
● 4 Day Pass VIP: €340 + taxe

După 11 februarie, abonamentele General Access Basic vor fi €149 + taxe, iar cele Risk-Free €159 + taxes. Cele VIP vor rămâne la acelaşi preţ, €340 + taxe. Cei care deţin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediţia din acest an.

Cea de-a şaptea ediţie a festivalului UNTOLD are loc în acest an între 4 şi 7 august.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.