Elena Băsescu, eșec de proporții în afaceri

0
Elena Băsescu

Elena Băsescu se vede nevoită să își închidă afacerea cu haine asortate mame-copii pe care a deschis-o în 2018. De vină ar fi pandemia de Covid-19, care i-au scăzut drastic veniturile.

Firma acesteia a avut pierdere netă de circa 3.300 de lei în anul 2020, semnificativ mai mică decât cea din anul 2019, potrivit bilanţurilor societăţii. Cu toate acestea, Elena Băsescu a decis să pună lacătul pe afacere.

„Se aprobă dizolvarea şi lichidarea societăţii din cauza imposibilităţii de realizare a obiectului de activitate al acesteia”, spune asociatul unic, Elena Băsescu, în decizia luată la 17 ianuarie, publicată în Monitorul Oficial, potrivit economica.net.

Societatea nu are datorii către instituţiile statului, persoane fizice, juridice, furnizori, creditori. În patrimoniul societăţii nu există active, mai spune Elena Băsescu în decizia din 17 ianuarie.

Pentru afacerea cu haine, Elena Băsescu s-a asociat inițial cu o prietenă. ”Ideea unei colecţii de haine asortate mamă-copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar la botezul Anastasiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit «să fie ca mama». Oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuţii cu prietena mea Iulia Bălan, o tânără creatoare de modă extrem de talentată şi cu experienţă”, spunea Elena Băsescu la scurt timp după lansarea afacerii, în 2018.

Pe pagina ei de Facebook, Eba și-a promovat intens afacerea, prin pictoriale alături de cei trei copii ai ei. Cel mai recent datează însă din decembrie 2020, semn că decizia de a renunța la afacere nu a fost luată chiar peste noapte.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.