Kylie Jenner a dezvăluit numele neobișnuit al bebelușului ei

0
Kylie Jenner

Cel de-al doilea copil al lui Kylie Jenner cu Travis Scott s-a născut pe 2 februarie. Celeba mămică a dezvăluit pe contul ei de Instagram prenumele pe care l-a ales pentru băiețelul lor.

Am aflat vestea pe 7 februarie. Printr-o postare pe contul său de Instagram, Kylie Jenner și-a anunțat fanii că a născut al doilea copil: un băiețel, născut pe 2 februarie. La mai puțin de o săptămână mai târziu, cea mai mică dintre surorile Kadarshian-Jenner tocmai a dezvăluit prenumele pe care i l-au dat ea și soțul ei, Travis Scott.

După Stormi Webster, fiica cuplului născută în 2018, familia l-a prezentat lumii pe micuțul Wolf Webster, distribuind o fotografie pe Instagram. Un prenume ținut secret timp de aproape 10 zile, ceea ce sugerează un temperament puternic.

Potrivit informațiilor din revista People, mama cu 300 de milioane de abonați pe Instagram, ar locui cu cei doi copii ai săi, dar fără Travis Scott. „Kylie primește ajutor de la bone, dar este și foarte implicată. Kylie și Travis sunt fericiți împreună. Lucrează la noile sale proiecte muzicale, dar este, de asemenea, foarte ocupat. Încă nu locuiesc oficial împreună, fac ceea ce funcționează cel mai bine pentru ei”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.