Cum să organizezi garderoba capsulă din doar 27 de piese

0

Când un nou an începe, deseori avem dorința de a ne simplifica viața și de a pune lucrurile în ordine – și aceasta poate include și un dulap debordant.

Poate ai încheiat anul 2021 cu mai multe articole decât ai nevoie, după ce ai cedat la câteva cumpărături impulsive anul trecut, când lucrurile și-au reintrat ușor în normalitate și am început să ne îmbrăcăm din nou după luni nesfârșite petrecute acasă, sau poate că este timpul să sortăm unele piese care au fost agățate în garderoba ta, nepurtate, de mult prea mult timp. Dacă te îmbraci și te simți mai haotic decât ți-ai dori acum, ar putea fi un moment bun pentru o rearanjare a garderobei.

Perspectiva noastră asupra anumitor lucruri s-a schimbat în ultimii ani, inclusiv nevoile noastre de modă. Pentru mulți dintre noi, relația noastră cu moda s-a schimbat dramatic pe măsură ce am petrecut mai puțin timp pregătind look-uri adecvate pentru birou sau participând la diferite evenimente sociale – și este posibil să căutăm acum să re-prioritizăm unde ne investim banii, luând în considerare și cât de mult ne dorim să cheltuim. În timp ce sustenabilitatea joacă un rol din ce în ce mai important în modă, mulți se concentrează mai mult pe calitate decât pe cantitate, adoptând o garderobă îngrijită și investind în piese care vor dura.

Iată, e timpul să-ți simplifici garderoba cu doar câteva piese vestimentare, pentru a crea un dulap „mai purtabil”, cu haine care pot fi purtate din nou și din nou. Dacă dorești să-ți simplifici garderoba creându-ți propria capsulă, cumpără cele 27 de piese de mai jos, de la articole de bază până la piese aflate în tendințe care mențin capsula actuală.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.