Ce fel de iubită ești, în funcție de semnul tău zodiacal

0

Îți place să fii răsfățată, dar îți place și să ai grijă de partener. Tu, ca prietenă, ai fațete diferite, dar multe depind și de zodia ta. De Ziua Îndrăgostiților, te invităm să afli ce fel de iubită ești în general și de ce te iubește bărbatul tău așa cum ești!

Berbec

Ești acea iubită aventuroasă care poate aduce multă energie în viața cuiva fără a fi încordată. Te adaptezi cu ușurință la diferite circumstanțe și te confrunți cu toate obstacolele fără să te înfurii.

Taur

Ești cea mai dulce parteneră de viață, dar ești și un gânditor rațional. Îți expui punctul de vedere în timpul luptei, îți lași iubitul să-ți cunoască și această latură și nu vrei să afli reacția lui.

Gemeni

Ești o iubită în mod inerent fermecătoare care este curioasă din fire. Dar nu-ți place să fii legată. Vrei să fugi când te urmărește constant.

Rac

Cunoscută pentru dragostea ta necondiționată, ești o iubită foarte sensibilă. Îți pasă profund și îți porți emoțiile în mânecă. Cu toate acestea, sentimentele tale profunde pot fi uneori puțin copleșitoare pentru partenerul tău.

Leu

Acest semn de foc este îndrăzneț și îi place să fie observat. Poți fi puțin intimidantă pentru partenerul tău. Ai capacitatea de a-ți face partenerul să se simtă exclusivist. Aduci acea pasiune înflăcărată pe masă în relația ta.

Fecioară

Ești o iubită practică și foarte importantă pentru partenerul tău. Ești o persoană foarte responsabilă, ceea ce îl face să te prețuiască. Tu ești piatra de care are nevoie în acele situații instabile.

Balanță

Ești ca cel mai bun prieten de care a avut mereu nevoie. Crezi în armonie și ești ca Monica pentru Chandler. Pasiunea din tine de a menține totul stabil, îi dă pace.

Scorpion

Ești o prietenă senzuală care iubește cu înverșunare, dar atunci când ești rănită, înțepi și mai rău. Ai o personalitate încrezătoare care te face foarte atractivă. Într-o relație, poți fi de neuitat, irezistibilă.

Săgetător

Ești foarte fermecătoare, ești încărcată de umor care îți face partenerul să râdă mult. Spiritul tău liber îl face să te dorească mai mult în fiecare zi. Atitudinea ta pozitivă este ceea ce iubește cel mai mult.

Capricorn

Un pic de modă veche, ești foarte matură și îți iei relația foarte în serios. Dacă ești cu omul potrivit, ești apreciată pentru cine ești. Relaxează-te puțin.

Vărsător

Ai o personalitate carismatică și ești o iubită pasională. Dar dacă nu ți se oferă suficient spațiu și „timpul pentru mine”, poți fi dificilă pentru partenerul tău.

Pești

Ești acea fată fără dramă care iubește pacea. Încerci să înlături tensiunea inutilă care îl face și pe el să se simtă liniștit. Capacitatea ta de a fi atât de susținătoare îl face să te prețuiască cel mai mult.

sursa: tabu.ro
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.