Kim Kardashian e oficial „singură”!

0
Kim Kardashian

Kim Kardashian a fost declarată în mod oficial necăsătorită din punct de vedere legal, în contextul procedurii de divorț cu fostul ei partener, Kanye West.

Hotărârea înseamnă, de asemenea, că aceasta va renunța la „West” din numele ei de familie. Decizia instanței vine la doar o zi după ce Kanye și-a schimbat avocații.

Kim Kardashian a cerut să fie declarată necăsătorită în mod legal încă din 2021, la câteva luni după ce a depus cererea de divorț de rapperul american Kanye West. Astfel, Kim Kardashian a câștigat în prezent o victorie în procedura ei de divorț cu Kanye, după ce i-a fost aprobată cererea, într-un final.

Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a apărut prin videoconferință la audiere, în timp ce West, în vârstă de 44 de ani, nu a participat.

Kim și Kanye au început să se întâlnească în 2012 și s-au căsătorit în luna mai a anului 2014. Cei doi foști parteneri au patru copii: North, în vârstă de 8 ani, Saint, de 6 ani, Chicago, 4 ani, și Psalm, 2 ani și jumătate. Divorțul dintre ei a fost unul răsunător, nefiind finalizat nici până în prezent.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.