Johnny Depp, noi declarații uimitoare în procesul cu Amber Heard

0
Johnny Depp

Actorul Johnny Depp a subapreciat cruzimea mesajelor sale insultătoare la adresa lui Amber Heard, fosta soţie, pe care a acuzat-o de violenţe conjugale, în cadrul procesului de defăimare pe care l-a intentat contra ei.

“Ce aţi răspuns când doamna Heard a declarat: ‘Spune lumii, Johnny! Spune-le: eu, Johnny Depp sunt de asemenea victima violenţelor conjugale’?”, l-a întrebat Jessica Meyers, una dintre avocatele actorului, după difuzarea unui mesaj audio în care se aude cum cei doi se ceartă.

“Am răspuns că da, sunt”, a spus Johnny Depp, încheindu-şi astfel mărturia care s-a desfăşurat pe parcursul a patru zile la tribunalul din Fairfax, în apropiere de capitala americană.

Semn al toxicităţii căsniciei lor, actorul în vârstă de 58 de ani explicase anterior că fiecare avea obiceiul să-şi înregistreze altercaţiile.

Într-o altă înregistrare audio, prezentată de această dată de avocaţii lui Amber Heard, se aude cum actriţa în vârstă de 36 de ani îl acuză că a bătut-o.

Johnny Depp a negat că a lovit-o pe Heard sau orice altă femeie de-a lungul vieţii sale.

Căsătoriţi din 2016 până în 2018, foştii soţi se acuză reciproc de defăimare în acest proces, foarte urmărit şi în parte transmis de posturile de ştiri americane.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.