Anamaria Prodan, implicată într-un accident rutier, a treia zi de Paște. A fost nevoie de intervenția poliției

0
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost implicată, marți, a treia zi de Paște, într-un accident rutier cu un biciclist. Maşina de lux în care se afla impresara a fost lovită de bărbatul care se plimba cu bicicleta.

Conform celor de la cancan.ro, la volan nu se afla Anamaria Prodan, ci şoferul său. Bara din spate de la maşina care era parcată a fost lovită cu pedala de biciclist. Între şoferul Anamariei Prodan şi biciclist a avut un schimb de replici pe un ton mai ridicat. Poliţia a venit la locul accidentului, iar spiritele s-au calmat.

„Era mașina parcată, eu eram în mașină și un bicilist a trecut, mi-a zgâriat bara și a plecat. Omul nu știa că sunt în mașină, m-am dus după el și a venit, și-a cerut iertare și atât. Nu s-a întâmplat nimic. Dar mă numesc Anamaria Prodan și orice mișc lumea e curioasă”, a mărturisit Anamaria Prodan după accident, potrivit spynews.ro.

Potrivit sursei citate, biciclistul nu se deplasa pe pista de destinată bicicliştilor, ci pe trotuar. Toate părţile implicate au fost nevoite să coopereze cu oamenii legii pentru a explica ce s-a întâmplat. Maşina de lux a Anamariei Prodan costă 200.000 de euro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.