Cum arată Joana Benedek, românca din telenovelele mexicane, la 10 ani după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

0
Joana Benedek

Joana Benedek, actrița româncă ce a cucerit Mexicul și Venezuela prin rolurile sale negative interpretate excepțional în telenovele, s-a retras din televiziune, dar nu și din viața publică.

Joana Benedek s-a născut în ianuarie 1972 la București, dar a plecat din România pentru a lucra în america latină. Ea s-a mutat mai întâi în Venezuela și abia după aceea în Mexic. În Caracas și-a continuat studiile, dar le-a abandonat pentru a lucra ca model. A fost mai târziu descoperită de un producător mexican care a ajutat-o să își înceapă cariera în Mexic.

În 1997 a semnat un contract cu o prestigioasă companie cosmetică din New York. Cât a stat în oraș s-a hotărât să studieze actoria la Academia Susan Grace.

La puţin timp de la debutul actoricesc din 1989, când a apărut în telenovela ”Rubi Rebelde”, românca Joana Benedek a ajuns să fie una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele din lume. Joana Benedek a avut rol negativ în aproape fiecare telenovelă în care a jucat un rol principal. Presupunem că asta se datorează talentului deosebit pe care îl are pentru a dezvolta acest rol.

În prezent, Joana, însă, nu mai joacă în telenovele, alegând să-şi dedice timpul studiului și familiei. „M-am retras total. Dar momentan. Şi-am făcut-o eu însămi din propria-mi decizie. Au fost 6 ani dedicaţi „pentru mine”. Pentru proiectele mele personale, pentru viaţa mea interioară şi de familie!”, declara în urmă cu ceva timp actrița de origine română.

Actrița și-a sărbătorit în luna ianuarie cea de-a 51-a aniversare în compania unui bărbat misterios. Presa mexicană speculează că bărbatul este noul ei iubit.

În ciuda faptului că a părăsit micul ecran de un deceniu, ea a păstrat legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare, unde uneori împărtășește momente speciale din viața ei și de această dată unul dintre ele a fost ultima ei aniversare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.