Cele mai ciudate superstiții în care cred vedetele

0

Potrivit unui studiu, superstițiile despre noroc pot îmbunătăți performanța, deoarece oferă o creștere a încrederii în sine. Și chiar dacă majoritatea superstițiilor sunt comune, unele pot fi cu adevărat excentrice și chiar șocante uneori.

Vedetele dezvăluie o latură ascunsă a personalității lor, demonstrând că toți avem temeri și nesiguranțe, indiferent cât de bogați sau faimoși suntem.

Iată care sunt cele mai ciudate superstiții ale vedetelor!

Heidi Klum. Fostul topmodel a recunoscut faptul că poartă cu ea un săculeț cu dinți de lapte, în ideea că acesta îi va purta noroc.

Megan Fox. Frumoasa actriță a declarat la un moment dat că ascultă Britney Spears de fiecare dată când se urcă în avion. De fapt, crede cu tărie că nu îi scrie în destin să moară ascultând melodiile lui Britney, așa că știe că avionul nu se va prăbuși când ascultă la căști muzica ei.

Jennifer Aniston. Celebra actriță din serialul Friends are un ritual mai ciudat de fiecare dată cand urcă într-un avion. Calcă mereu cu piciorul drept în față și bate în avion puțin pentru a avea noroc.

Kit Harington. Actorul a declarat că are un stilou ce îi poartă noroc pe care îl poartă peste tot cu el încă din copilărie.

Kim Kardashian. Kim Kardashian are mai multe superstiții. Prima idee este legată și la ea de avion – mereu urcă în avion cu piciorul drept în față. De asemnenea, familia sa își atinge părul de fiecare dată când o ambulanță trece prin apropiere.

Serena Williams. Serena Williams are și ea ritualuri de fiecare dată când are un meci mai important. Primul – mereu își pune șosetele într-un anumit fel. Bate mingea de cinci ori înainte de primul serviciu și de două ori înainte de al doilea.

Taylor Swift. Toată lumea crede că numărul 13 aduce ghinion, dar ea crede altceva. Aceasta este născută în data de 13 și a împlinit 13 ani într-o vineri 13.

Ariana Grande. Ariana Grande avea obiceiul de a mânca gogoși înainte de audiții pentru a-i purta noroc. Nu mai face acest lucru, dar gogoșile vor avea mereu un loc special în inima sa.

Emma Roberts. Emma Roberts nu trece pe sub scări. Nu a făcut niciodată asta nici nu o va face se pare și îi este foarte frică când cei din jur fac asta.

Victoria Beckham. Este un fan al craniilor din cristal și crede foarte mult în puterea și energia lor. Le-a încorporat chiar în creațiile sale vestimentare. Este o persoană spirituală care călătorește mereu cu cristalele sale. Este un lucru care se pare, o pasionează foarte tare.

Cameron Diaz. Actrița în vârstă de 49 de ani poartă un colier norocos cu un pandantiv delicat cu potcoavă, despre care crede că are o calitate anti-îmbătrânire mistică.

Chris Martin. Solistul Coldplay a recunoscut odată că are un „ritual specific înainte de concert” constând din aproximativ 18 lucruri mici pe care trebuie să le facă întotdeauna înainte de a urca pe scenă. El a dezvăluit că unul dintre ei trebuie să se spele pe dinți spunând că „nu s-ar simți deștept” dacă ar sări peste acest lucru.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.