Tot ce trebuie să știi despre sezonul 3 din „Emily in Paris”

0
Emily in Paris

Deși nu a fost dezvăluit niciun trailer pentru moment, elementele intrigii din sezonul următor îi încântă deja pe fanii serialului „Emily in Paris” de pe Netflix.

Spoiler alert! De la anunțul Netflix despre sezonul 3 al serialului de succes Emily in Paris, din luna ianuarie, fanii și-au făcut predicții. Din fericire pentru ei, tocmai au fost dezvăluite elemente noi, suficiente pentru a-i face să aștepte nerăbdători până la revenirea personajului preferat pe micile ecrane.

Fanii abia așteaptă să revadă ținutele originale și extravagante purtate de Lily Collins, alias Emily Cooper. Designerul de costume al serialului, Marylin Fitoussi, a dezvăluit noile ei idei de garderobă pentru ELLE.com: „Visul meu pentru sezonul 3 ar fi să reciclez costumele din sezonul 1. Nu știu dacă putem face asta, dar aș face asta. Îmi place să aduc unele dintre cele mai emblematice ținute ale lui Lily la atelierul de upcycling și să vedem ce pot face, decupa și crea.”

Cât despre întrebarea care se aude de pe buzele tuturor telespectatorilor: va rămâne Emily la Paris? Din păcate, nici măcar Lily Collins habar n-are: „Mor de nerăbdare să știu ce decizie va lua (Emily), pentru că nu știu”. Creatorul serialului, Darren Star, nu a vrut să-i spună nimic: „Serios, sunt la fel de confuză ca Emily”. Iar dacă scena cliffhanger (încheierea unui episod cu o scenă deschisă, nota editorului) i-a tulburat pe mai mulți fani, nici actriței nu i-a fost ușor. Când i s-a transmis mesajul, ea a răspuns: „Bine, dar care este decizia?”

„Am o idee foarte precisă despre ce va alege Emily și cred că nu există o alegere potrivită”, a declarat creatorul Sex and the City pentru revista ELLE. Înainte de a adăuga: „Nu există nicio alegere care să rezolve totul și să mulțumească pe toți. Și cred că Emily este, de asemenea, puțin pe placul oamenilor și decizia ei îi va face pe unii oameni nefericiți. Dar va trebui să se confrunte cu asta sezonul viitor.”

Deși Netflix a anunțat producția sezoanelor 3 și 4, deocamdată nu este planificată nicio dată de lansare. Platforma a confirmat însă că filmările vor începe în vara lui 2022 și mai precis în iunie, așa cum a anunțat William Abadie, care joacă rolul lui Antoine Lambert, iubitul lui Sylvie, pentru US Weekly.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.