Jennifer Lopez a povestit cum a fost cerută de soție și a arătat inelul de 3 milioane $

0
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a povestit cu lux de amănunte cum a fost cerută în căsătorie, pentru a doua oară, de Ben Affleck.

Cererea în căsătorie a avut loc în baie, iar diva era complet dezbrăcată, căci se afla în cada plină cu spumă atunci când Ben s-a așezat în genunchi și a scos cutia cu „piatra” verde.  „Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), iubitul meu s-a pus în genunchi și m-a cerut în căsătorie”, a dezvăluit ea.

„Am fost complet surprinsă și m-am uitat în ochii lui, zâmbind și plângând în același timp, încercând să înțeleg faptul că, după 20 de ani, toate astea se întâmpla din nou. Am rămas cu adevărat fără cuvinte și el a spus: «Este un da?» Am spus DA, desigur, că este un DA”, a povestit Lopez pe platformele ei sociale.

„Nu a fost ceva elegant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată… doar o sâmbătă seara liniștită, acasă, doi oameni promițând să fie mereu acolo unul pentru celălalt. Doi oameni foarte norocoși. O a doua șansă la dragostea adevărată”, a mai spus vedeta.

Solista a arătat și imagini mai concludente cu diamantul splendid, de 3 milioane de dolari, pe care i l-a dăruit actorul. „Verdele a fost întotdeauna culoarea mea norocoasă și acum, cu siguranță, va fi mereu”, a precizat Jennifer Lopez.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.