Câți bani face Dorian Popa într-o lună din social media

0
Dorian Popa

Dorian Popa adoră să fie în lumina reflectoarelor și să filmeze pe bandă rulantă pentru vlogul său de pe YouTube.

Dorian Popa a devenit deja un investitor cu nume în Domnești, localitate aflată lângă Capitală. Pe lângă faptul că este primul care și-a făcut vilă pe strada sa, artistul a ridicat 6 case în zonă. Încă 4 sunt în construcție pe cei 4900 de metri de teren, în care a investit o parte dintre câștigurile sale.

Vloggerul a stat la capitolul finanțe în luna aprilie, datorită investițiilor imobiliare.

„Aprilie pentru mine a fost o lună foarte bună, îi mulțumesc extrem de mult lui Doamne-Doamne, și sper că Doamne-Doamne simte că pentru mine veniturile financiare nu înseamnă schimbare comportamentală decât în bine. Am făcut vreo 100 și ceva de mii în aprilie, Doamne Ajută! Chiar poate, considerabil mai bine, undeva la 200 și ceva de mii de euro de când a început 2022, asta pe partea de social media vorbim, evident, ceea ce pentru mine este extrem de rewarding.”, a declarat Dorian pentru Click!

Artistul nu se grăbește să-și scoată la vânzare cele 10 case din motive economice, în primul rând. Mai ales că în viitorul apropiat urmează să se finalizeze și construirea podului de la Domnești, care va aduce un plus la prețul imobilelor sale.

„Așteptăm să vedem ce pregătește Hatz Residence pe 2022, poate chiar 2023, pentru că știți foarte bine, vom vinde căsuțele la cheie, exact așa cum se aude! Nu am cum să mai îmi sporesc veniturile pentru că aprilie este plin din toate punctele de vedere.”, a adăugat el.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.