Unghiile cromate sunt noul trend văzut la vedete

0
unghii

It-girls au deja o nouă nuanță preferată pentru mâinile lor: unghiile cromate.

Pe măsură ce sezonul premiilor a fost în plină desfășurare la Hollywood, celebritățile au fost văzute cu unghii strălucitoare și pline de farmec. Cu un stil futurist și un finisaj cromat, unghiile seamănă vizual cu o oglindă, adăugând o aură distopică oricărui aspect.

Unghiile cromate au revenit la modă încă din 2021, surorile Kardashian dând startul acestui trend, dar celebrități precum Dua Lipa, Billie Eilish și Cardi B au fost și ele văzute cu unghii strălucitoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lizzo (@lizzobeeating)

Poate pentru unii, manichiura cromată poate părea exagerată la prima vedere, dar există multe moduri de a o purta, de la un punct french până la un efect de crom mai puternic. De asemenea, nu există reguli cu privire la ce culori să aplici, argintul metalic și aurul mai dens fiind preferatele artiștilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Cea care a atras cel mai mult atenția cu unghiile ei este Kourtney Kardashian. Recent, sora mai mare din familia Kardashain a apărut pe coperta Bustle cu unghii argintii cromate, mai rotunde și mai mici decât ceea ce obișnuim să vedem pe mâinile celor mai faimoase surori de pe planetă.

 

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.