Gina Pistol, primele declarații despre al doilea copil

0
Gina Pistol

Gina Pistol are o fetiţă împreună cu Smiley şi se simte o femeie împlinită, mai ales că a rămas însărcinată destul de greu. Vedeta a vorbit, recent, despre dorința de a aduce un al doilea copil pe lume.

Blondina își consideră fetița o minune, căci a întâmpinat multe probleme înainte să rămână însărcinată, așa că deocamdată vrea să se bucure de familia sa și să nu forțeze prea mult mâna destinului în acest sens.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a spus Gina Pistol.

În august 2021, tot în mediul online, prezentatoarea TV a vorbit despre provocările întâmpinate în timpul sarcinii, dar și despre șansele mici pe care medicii i le-au dat să devină mamă.

„Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau în aceeași direcție: Când o să ai și tu un copil?, Când ai de gând să faci un copil?, De ce nu ai un copil la vârsta asta?. Întrebarea asta mi se pare că este foarte intruzivă pentru o femeie, pentru că nu știi prin ce trece femeia aceea”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

„După ce am aflat, în urma unui control de rutină, că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea pe care încercam să o mențin cu greu în sufletul meu. De fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam «când o să fiu pregătită, când o să fie», dar numai eu știu ce era în sufletul meu”, a completat.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.