Cele 7 perechi de zodii care se ceartă cel mai mult

0
zodiac

Unele semne zodiacale sunt atât de sincronizate, de armonioase, încât ne întrebăm care e secretul lor. Cu toate acestea, există câteva perechi de semne zodiacale care se ceartă precum pisicile și câinii și pot fi văzute trăgându-se de păr la propriu. Așadar, iată 7 perechi nefericite de semne zodiacale care tind să aibă mereu certuri mari.

Scorpion și Berbec

Ambele zodii sunt competitive și își iubesc intimitatea. Sexul dintre ei poate fi uimitor la început, dar lupta pentru putere este foarte reală între ei. În timp ce unul iubește să domine, celălalt nu suportă să fie controlat.

Rac și Vărsător

Racii sunt foarte moi și caută securitate, dar Vărsătorii sunt foarte independenți, destul de lipsiți de afecțiune și analizează prea mult. Vărsătorii au nevoie de parteneri puternici, iar Racii tânjesc după intimitate emoțională. Așa că certurile au melodramă, insensibilitate și chiar multe argumente sub centură.

Săgetător și Taur

Dorințele ambelor semne zodiacale sunt la poli opuși. Taurii acordă prioritate familiei, casei și carierei, în timp ce săgetătorii sunt măcinați de pofta de călătorie. Încăpățânatul Taur este rareori capabil să identifice un partener Săgetător și, prin urmare, certurile rareori se rezolvă.

Berbec și Taur

Ambii sunt ambițioși și cu voință puternică, dar pot face o pereche foarte bună. Cu toate acestea, Berbecii sunt foarte impulsivi și optimiști, în timp ce Taurii preferă calea constantă și iau lucrurile încet. Nivelurile de răbdare ale celor doi sunt adesea în conflict.

Capricorn și Săgetător

Capricornul nu acceptă prostii de la nimeni. Săgetătorii nu au toleranță pentru ceea ce este lumesc, așa că aceștia continuă să încerce lucruri noi, spre deosebire de un Capricorn. Aceștia din urmă preferă rutinele și nu le plac deloc surprizele.

Leul și Fecioara

Aceste două semne zodiacale nu au nimic în comun. Amândoi sunt plini de mândrie. Fecioarele nu își afișează emoțiile atât de des, în timp ce Leii pot avea suficiente izbucniri emoționale. Acesta din urmă iubește lumina reflectoarelor, dar o Fecioară nu apreciază asta.

Balanța și Racul

Există un dezavantaj al faptului că ambele semne zodiacale fug de confruntare. Cealaltă problemă este că Balanța este pe placul oamenilor și această atitudine nu aduce încrederea unui Rac în ei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.