Gigi Hadid, probleme cu justiția. A fost săltată de polițiști chiar pe aeroport

0

Gigi Hadid a fost arestată pentru posesie de marijuana în vacanță în Insulele Cayman. A pledat vinovată. Modelul a fost eliberat și amendat cu 1.000 de dolari.

Pe 10 iulie, după ce au ajuns la Aeroportul Internațional Owen Roberts din Grand Cayman, oficialii vamali ar fi găsit „ganja și ustensile folosite pentru consumul de ganja” în bagajele lui Gigi Hadid și ale prietenei sale, au informat autoritățile.

Modelul în vârstă de 28 de ani și prietena ei au fost arestate sub „suspiciune de import de ganja și de ustensile folosite pentru consumul de ganja” și duse la un centru de detenție de unde au fost ulterior eliberate pe cauțiune.

„Gigi călătorea cu marijuana cumpărată legal din New York cu prescripție medicală”, a declarat PR-ul lui Gigi Hadid, pentru E! News. „De asemenea, marijuana este legală pentru uz medical în Grand Cayman din 2017. Dosarul ei rămâne curat și s-a bucurat de restul timpului petrecut pe insulă”.

La câteva ore după ce a apărut știrea despre arestarea sa pentru posesie de marijuana, supermodelul a împărtășit mai multe imagini din vacanță. Alături de ele a scris: „Totul e bine, când se termină cu bine”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.