„Gene plutitoare”: noua tendință de machiaj care promovează naturalețea

0
gene

Spune adio genelor ca de păianjen. Noua tendință de make-up botezată „gene plutitoare” promite să mărească aspectul, de parcă nimic nu ar fi pe față.

La fel ca moda, tendințele de frumusețe vin și pleacă. Dacă în urmă cu ceva timp purtam un machiaj al tenului ultra grafic pop sau mizam pe conturarea feței à la Kim Kardashian, acum tendințele minimaliste sunt în plină ascensiune. După aspectul curat” și „Soft Sculpting”, este rândul genelor să cunoască o transformare. Botezată „gene plutitoare”, această tendință care asigură un aspect curat și discret.

Inspirată de mărirea genelor, realizate în saloanele de înfrumusețare, această tendință se răspândește cu mare viteză pe rețelele de socializare. Evidențiază genele netede, ușor ondulate, fără aglomerare sau încrețire.

Potrivit Cat Quinn, director executiv al Global Trends la MAC Cosmetics, „Cheia este să găsești rimelul potrivit”. Intervievat de site-ul englez „Posugar”, profesionistul vă recomandă să încercați să aveți grijă să puneți cât mai puține straturi pentru a garanta efectul natural.

Pentru cei care ar dori să afișeze un machiaj puțin mai intens, este foarte posibil să asocieze un smoky eye sau un cat-eye grafic cu această nouă tendință.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.