Gala Premiilor GOPO. Ce producții ale cinematografiei românești au fost premiate în acest an

0

Cele mai importante producții ale cinematografiei românești din acest an și cei mai buni actori au fost recompensați marți seară, la Teatrul Național București la Gala Premiilor GOPO.

„Oameni de treabă” al regizorului Paul Negoescu a triumfat la categoria „cel mai bun lungmetraj”. Iulian Postelnicu – actorul principal din același film – a primit trofeul pentru interpretare.

Două dintre producătoarele filmului – Ana Maria Antoci și Ana Voicu – au urcat pe scena Teatrului Naţional Bucureşti în aplauzele publicului numeros.

Lungmetrajul „Oameni de treabă” este o comedie neagră care spune povestea unui poliţist din mediu rural. Pelicula a avut premiera internaţională anul trecut, la Festivalul de Film de la Sarajevo.

Este al doilea premiu GOPO câștigat de Paul Negoescu, fiind nominalizat de 7 ori, de-a lungul carierei.

Și actorul principal din „Oameni de treabă” a primit aseară o statuetă. Aseară, filmul „Oameni de treaba” a triumfat și la categoriile „cel mai bun actor secundar”, „cel mai bun scenariu” și „cel mai bun montaj”.

Premiul GOPO pentru cea mai bună interpretare feminină a ajuns la Andreea Grămoșteanu, pentru rolul din filmul #dogpoopgirl.

Filmul „Metronom” a fost nominalizat la cele mai multe categorii – 11. A fost premiat pentru decor, costume, machiaj și coafură și cea mai bună imagine.

Cel mai bun film de debut a fost desemnat „Imaculat” al regizoarei Monica Stan.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.