Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce a demisionat din televiziune

0

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete din România și fanii vor să o vadă și pe micul ecran, chiar dacă în urmă cu două luni a decis să renunțe la televiziune.

Totuși, chiar dacă nu mai apare pe micile ecrane, Gina Pistol spune că nu stă degeaba toată ziua.

În prezent, Gina Pistol are mai multe contracte de imagine, de promovare a mai multor produse, care îi aduc venituri consistente.

„Nu-s genul de femeie casnică. Îmi place să muncesc, să fac ceva. Nu vreau să iau nicio decizie. Doar că mă bucur de pauză în ghilimele. Acum chiar am simțit nevoia de o pauză. Nu mai făceam față. Corpul îmi arăta că nu mai poate.

Momentan, pur și simplu mă bucur de această pauză. Cu copil mic însă, nici nu simți că te odihnești. Doi ani nu dormea noaptea. Suficient încât să mă dea peste cap. Oricum, nici acasă nu stau. N-am momente în care să mă odihnesc. Acum mă pregătesc pentru o filmare, pentru proiectele mele”, a declarat Gina Pistol, pentru Cancan.ro.

Gina Pistol a uimit pe toată lumea când a anunțat că se retrage din televiziune, după o colaborare de 7 ani cu postul Antena 1. Decizia a fost anunțată simplu, printr-o postare pe rețelele de socializare, după jumătatea lunii februarie.

Invitată recent la podcastul lui Mihai Morar, Mona Segall a explicat că Gina avea un program încărcat și dificil, mai ales în contextul în care este mamă. De asemenea, aceasta a recunoscut că a încercat să o facă să se răzgândească și să o facă să nu renunțe la televiziune. Cu toate acestea, producătoarea a înțeles apoi că nu trebuie să insiste.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.