Deea Maxer, prima reacție după ce Dinu a recunoscut că are o nouă iubită la nici o lună de la divorț

0

Deea Maxer a avut prima reacție, după ce fostul ei soț, Dinu Maxer, a recunoscut că are o nouă iubită la doar câteva săptămâni de la divorț.

Cântărețul, care spunea că a suferit enorm în urma despărțirii de soția sa, și-a refăcut acum viața în brațele unei brunete cu care a început să se afișeze deja în cercurile de prieteni. 

După ce Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită, Deea a fost contactată de jurnaliștii de la Spynews.ro care au dorit o reacție de la ea. Dansatoarea nu a vrut să facă niciun comentariu cu privire la acest subiect. Ea nu vrea să vorbească despre alegerile fostului ei partener și încearcă să stea la distanță de orice are legătură cu acest subiect.

„Nu comentez absolut nimic. Nu am nimic de declarat”, a spus Deea Maxer pentru sursa mai sus menționată.

Înainte ca Dinu Maxer să confirme povestea de dragoste cu Ada, apropiații lui declarau pentru Click!: „Aseară Dinu a fost la un chef și a venit cu noua lui iubită. Au petrecut câteva ore într-un club din București. Ei încearcă să fie cât mai discreți și să pătreze în public o oarecare distanță dar aseară, el când a venit cu ea, la masă, Dinu le-a prezentat-o prietenilor de acolo ca fiind noua lui iubită, de față cu cei apropiați el nu se mai ascunde.

Ea nu este familiarizată cu lumea mondenă și pentru asta ei își doresc discreție momentan. Este cu mult mai tânără decât el. El a dansator toată noaptea cu prietenii în club, dar ea a preferat să stea la masă și să îl privească. Din câte am înțeles ei doi se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi. Noua iubită a lui Dinu seamănă mult cu Nicoleta Luciu. Are părul brunet și lung, are un bust generos și este înaltă. Copia perfectă a Nicoletei.”

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.