Ana Morodan, primul interviu după ce a fost reținută de poliție. A izbucnit în lacrimi!

0

Ana Morodan a făcut primele dezvăluiri după incidentul cu poliția. Vedeta a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă și cum a fost judecată și pusă la zid.

Vedeta a recunoscut că a greșit și că nu e prima persoană care s-a urcat la volan fiind sub efectul unor substanțe, dar că faptul că e persoană publică i-a făcut pe toți să o judece aspru. Ana Morodan spune că o persoană publică trebuie să-și asume și succesul, dar și căderea.

„Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea. Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe, dar sunt o persoană publică care a făcut asta. Când eşti persoană publică, îţi asumi şi gloria, şi îţi asumi şi căderea sau oprobiul public”, a spus Ana Morodan pentru Spynews.

Ana Morodan a mai spus că spune că în astfel de situații în care o persoană greșește e normal ca oamenii să o învinovățească.

„Ce să mai zic: „nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău”. Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea. Şi când se creează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e ok, e în regulă”, a mai zis ea.

Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar, după ce luna trecută a fost reținută după ce a fost oprită de două ori în trafic, în decurs de câteva ore. Ea ar fi fost prinsă băută și sub influența drogurilor, la volan.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.