Carmen Electra dezvăluie ce face ca să arate de 31 de ani la 51 de ani

0

Carmen Electra, modelul iconic, actrița și personalitatea TV, împlinește 51 de ani și sfidează toate așteptările, arătând la fel de tânără și vibrantă ca întotdeauna. 

Cu trăsăturile ei izbitoare și cu aspectul semnătură, ea a fost un nume cunoscut de zeci de ani și nu este de mirare de ce. În ciuda trecerii timpului, silueta ei uimitoare și pielea strălucitoare continuă să întoarcă capetele, iar fanii nu se pot sătura de aspectul ei care sfidează vârsta.

Folosește aceleași produse de ani de zile.

Descoperirea produselor de îngrijire a pielii care se potrivesc tenului tău poate fi o sarcină descurajantă, dar odată ce găsești potrivirea perfectă, este greu să rezisti să le folosești în mod constant. Actrița a dezvăluit că a urmat aceeași rutină de frumusețe de ani de zile. „Am avut aceeași rutină de îngrijire a pielii de 20 de ani și m-am concentrat întotdeauna pe o demachiere hidratantă, un ser cu acid hialuronic și o cremă de față hidratantă profundă, plină de ingrediente esențiale de înaltă calitate. Pentru mine, este vorba despre consistența unei rutine care a funcționat cu adevărat pentru mine pentru a-mi menține pielea sănătoasă, fără intervenții chirurgicale”, a spus ea .

Are un regim strict de frumusețe.

Stabilirea unei rutine zilnice de îngrijire a pielii este esențială pentru obținerea unor rezultate optime. Electra este renumită pentru pielea ei strălucitoare, cu aspect sănătos și o atribuie angajamentului ei de a urma un regim de frumusețe constant. „În cazul meu, nu am nicio operație estetică și aș spune că [aspectul meu tineresc] se datorează disciplinei mele cu rutina mea de îngrijire a pielii”, a spus ea.

Își începe ziua cu multă apă.

Acordarea atenției nivelurilor de hidratare poate schimba jocul pentru aspectul și sănătatea pielii tale. Carmen Electra susține că aspectul pielii sale se datorează aportului zilnic de apă. „Am făcut o regulă că trebuie să beau două sticle de apă înainte de a-mi începe ziua. Am început să beau apă și am observat o schimbare în corpul meu peste noapte. Acum îmi este mai ușor să îmi mențin greutatea, în timp ce înainte era mai mult o luptă. Pielea mea este complet diferită pentru că nu este la fel de deshidratată. Apa mi-a schimbat viața”, a recunoscut ea.

Nu bea cafea

Dacă sunteți un iubitor de cafea, poate doriți să vă gândiți de două ori la aportul zilnic de cofeină. Deși o ceașcă de cafea aburindă este alegerea perfectă dimineața, consumul prea des poate duce la  uscarea pielii și la apariția ridurilor premature în timp. Potrivit actriței, renunțarea totală la cofeină a fost una dintre cele mai bune alegeri pe care le-a făcut pentru a-și menține aspectul tineresc al pielii. „Încerc să stau departe de produsele care dăunează pielii, cum ar fi cofeina”, a spus ea . „Nu mai consum cofeină”, a adăugat ea.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.