Cât costă o cameră de hotel pe litoral sau la munte în minivacanța de 1 Mai

0

Pentru că în acest an, ziua de 1 mai va pica într-o zi de luni, bugetarii vor avea parte de trei zile libere legate. Mulți români, însă, și-au luat liber și vineri, 28 aprilie. Așadar, un sejur la munte sau la mare este numai bun de planificat.

În cea mai nouă stațiune montană din România – Padina-Peștera, din Bucegii dâmbovițeni, hotelierii își așteaptă clienții cu oferte atractive, pentru trei zile de vacanță.

La Hotelul Peștera, prețul pentru 3 nopți de cazare cu demipensiune, foc de tabără cu marshmallows și gogoși, pachet open bar servit pe perioada cinei (vinul casei, băuturi, espresso), cină tradițională în aer liber și acces gratuit la piscină, saună, spa (jacuzzi) este de 300 de euro/persoană.

De asemenea, la Hotelul Belmont, o cameră dublă deluxe, cu pat matrimonial și vedere panoramică, este între 4.500 și 5.200 de lei pentru 3 nopți, cu mic dejun.

Cât costă cazarea la mare

În cele patru zile, cât va dura minivacanța de 1 Mai, pe litoral sunt așteptați peste 75.000 de turiști. Hotelierii au mărit deja tarifele la cazare.

În Mamaia, o singură cameră de hotel, pentru două nopți, și două persoane, poate să ajungă și la 2.400 de lei. Turiști vor fi și în Costinești și Vama Veche. Nici în cele două stațiuni surori, Eforie Nord și Eforie Sud, nu vor lipsi turiștii.

La un hotel de trei stele din Costinești, prețurile pornesc de la 350 de lei/ de persoană, și pot ajunge la 520 de lei, pentru o cameră într-un hotel de patru stele.

Stațiunea Venus are prețuri ceva mai mici, fiind de 180 lei/persoană la trei stele, și pot urca până la 900 lei/persoană, la hoteluri de 4 stele All Inclusive.

În Mamaia, o cameră la trei stele pornește de la 175 de lei/persoană și poate ajunge la 2.400 de lei/persoană la un hotel de cinci stele.

La Eforie, camera la trei stele pornește de la 150 lei/persoană în Eforie, și poate ajunge la 1.300 lei/persoană, la hoteluri de patru stele, în regim de demipensiune.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.