Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, nuntă în mare secret

0
dani otil

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil se pregătesc să facă pasul cel mare, cununia religioasă, după ce în luna mai 2021 au făcut cununia civilă şi au spus cel mai hotărât „da” din viaţa lor.

Cei doi au început să facă deja cumpărături pentru nuntă, însă fac totul în mare secret. Doar apropiaţii sunt la curent cu felul în care se organizează ei în această perioadă. Recent au fost surprinşi într-un magazin şi părea că prezentatorul tv îşi căuta costumul pentru ziua cea mare.

Pregătirile nu au fost lipsite de momente comice. Gabriela Prisăcariu a făcut un clip video cu partenerul ei, după ce a probat un costum şi s-a amuzat pe seama faptului că sacoul era mai mare decât mărimea de care avea nevoie.

„Ca să înțelegeți cum își face Dani costumul de nuntă, ca să îl mai aibă și la alte evenimente. La care evenimente? La alte nunți?”, i-a spus Gabriela Prisăcariu lui Dani Oțil.

La scurt timp a intervenit şi prezentatorul, care i-a spus pe un ton amuzat că este mai bine ca sacoul să fie mare, și pentru a participa la alte evenimente.

„Depinde, la alte nunți. Dacă trec calificările. Să fie bun și la nunta de argint. Eu altul nu mai îmi fac”, a fost reacția lui Dani Oțil.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.