Brenda Song și Macaulay Culkin au devenit părinți pentru a doua oară în secret

0
Macaulay Culkin

Brenda Song și Macaulay Culkin au devenit părinți pentru a doua oară, dar abia acum s-a aflat totul. Actrița ar fi născut în mare secret la sfârșitul anului trecut.

Macaulay Culkin și Brenda Song au întâmpinat anul trecut cel de-al doilea copil, potrivit mai multor surse. Carson s-a născut înainte de Crăciunul din 2022, a relatat vineri Us Weekly, în timp ce ambii actori nu au confirmat zvonurile.

Sarcina a fost ținută în mare secret până de curând, potrivit US Magazine.

Nici nașterea micuței Dakota, primul lor copil, nu a fost anunțată. Cei doi au spus, la acel moment, că sunt „foarte încântați”, dar după mult timp de la venirea ei pe lume.

Vestea că s-a născut cel de-al doilea copil vine la un an după ce au anunțat că s-au logodit: „Ei sunt și au fost întotdeauna foarte îndrăgostiți unul de celălalt”, a mărturisit la vremea aceea o persoană din anturajul celor doi pentru sursa amintită.

Actrița din Suite Life of Zack and Cody, în vârstă de 34 de ani, l-a născut în urmă cu doi ani pe fiul său Dakota. Brenda și Macaulay, care au scris într-o declarație că au fost „încântați” de sosirea micuțului, și-au numit copilul cel mare după sora lui Culkin, care a murit. În luna ianuarie a anului următor, a apărut vestea că actorul, în vârstă de 42 de ani, și actrița s-au logodit.

Song a precizat că, deși ea și Culkin nu au avut „răbdarea de a fi politicoși unul cu celălalt” în calitate de proaspeți părinți, au lucrat la „a fi comunicativi”. În august 2018, starul din Home Alone a vorbit despre planurile sale și ale lui Song privind viitoarea familie într-un interviu cu Joe Rogan. Culkin a spus că vrea „să facă niște copii” cu actrița, adăugând că „cu siguranță au exersat”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.