Antonia și Elena Chiriac s-au bătut în club: „Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața” / Ce s-a întâmplat

0
antonia

Scene de violență între Antonia și Elena Chiriac. Cele două fac parte din distribuția filmului „Haita în acțiune”, care a avut avanpremiera luni seara. Fosta concurentă de la Survivor România și iubita lui Alex Velea s-au bătut în club.

Antonia joacă rolul unei polițiste, în timp ce Elena joacă rolul unei luptătoare de taekwondo, care face parte dintr-un grup infracțional pe urmele căreia se află polițiștii.

Cele două se bat în clubul Nuba din Capitală, iar secvențele violente i-a lăsat Elenei Chiriac o cicatrice seriosă. În timpul altercației cu polițista Oli, Elena Chiriac și-a rănit mâna și abia a mai putut să filmeze.

„Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața. Am băgat un pumn într-un dulap cu cea mai mare forță pe care ți-o poți imagina. Aveam o rană într-un unghi de 90 de grade.Am suferit fizic destul de mult în urma acestei accidentări. Mi-a fost greu să continui filmările în ziua respectivă plus că nu aveam încotro. Asta și-a pus amprenta fizic asupra mea și o voi purta cu mine toată viața”, a declarat Elena Chiriac pentru Fanatik.ro.

După succesul înregistrat cu filmul „Teambuilding”, Matei Dima, alias BRomania, aduce în atenția publicului din România un nou proiect cinematografic, „Haita de acțiune” în care joacă și actorul Mugur Mihăescu.

În filmul ”Haita în acțiune”, Mugur Mihăescu îl readuce la viață pe „Garcea”, care este tatăl lui Denzel ( Matei Dima), un polițist de la Brigada Rutieră care visează să rezolve cazuri complexe ca în filmele americane.

„A fost un film intens. Abia aștept să aud cum va fi criticat, așa cum a fost criticat și celălalt film (n.r. – Teambuilding), pentru că a îndrăznit să facă oamenii să râdă, să zâmbească. Nasol când lumea nu mai știe să zâmbească. Acesta e un film care aduce zâmbete, care aduce bucurie. Și… îl țin acum în mână ca pe Cristinel, așa că… E doar un film, fraților! Simțiți-vă bine! Sperăm să vină cât mai multă lume ca să facem partea a doua”, a spus Mugur Mihăescu, potrivit Libertatea.

Din distribuția acestui film care este de fapt o comedie de acțiune mai fac parte Alex Bogdan, Anca Dinicu și Anca Dumitra.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.