Florin Călinescu dezvăluie adevăratele motive ale plecării de la PRO TV

0

Florin Călinescu a decis să rupă tăcerea cu privire la motivul pentru care a părăsit PRO TV, aducând în discuție schimbările intervenite în stilul de conducere al postului de televiziune.

Cunoscutul om de televiziune a ales să își retragă prezența de pe micul ecran și să își dedice viața liniștită la țară.

În prezent, la vârsta de 67 de ani, Florin Călinescu locuiește în casa părintească din comuna Babana, județul Argeș, unde se ocupă de o mică fermă de animale. Cu 83 de găini, 5 porci de Bazna, bibilici, gâște, câini lupi și Schnauzeri pitici, el a găsit liniștea și echilibrul în mijlocul naturii. 

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus, recent, Călinescu.

Despre plecarea sa de la PRO TV, Călinescu a explicat că, în timpul mandatului lui Adrian Sârbu, a avut libertate totală în ceea ce privește emisiunea „Chestiunea Zilei”. Cu toate acestea, schimbările de conducere care au avut loc ulterior au adus și o schimbare în atmosfera de lucru, iar „distracția” s-a încheiat. 

El a subliniat importanța libertății în activitatea sa profesională și personală. Despre posibilitatea unui reveniri la televiziune, Florin Călinescu a declarat că nu are intenția de a se întoarce în mod regulat, dar este deschis să apară ca invitat în proiecte care îl atrag.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.