Carmina se mută din București. Ce s-a întâmplat cu fiica lui Liviu Vârciu de vrea să se întoarcă la mama ei

0

Carmina vrea să se mute din București, unde tatăl ei i-a cumpărat un apartament. Tânăra studiază la Jurnalismul, însă spune că nu se regăsește în acest domeniu. 

Cu toate astea, nu renunță la facultate, vrea să o ducă la bun sfârșit, iar apoi să se întoarcă la Arad, la mama ei.

„N-am terminat încă facultatea, sunt studentă la Jurnalism, dar nu vreau să fiu ziaristă. Nu că mi se pare greu, dar nu-mi place, n-am învățat nimic la facultatea asta. Iar dacă nu îmi stârnește ceva atenția, nu mai stau.

O să termin însă facultatea, trebuie să închei studiile, să am o facultate în viață, dacă tot am început-o. Sincer, însă, n-am știut că nu mi se potrivește. Mai bine să fii artist! Pe plan profesional, momentan mă ocup de campaniile online”, a spus Carmina, pentru Playtech Știri.

Vestea i-a luat prin surprindere pe fani, pentru că dădea impresia că îi place viața în Capitală. Între ea și tatăl ei au mai existat tensiuni, tânăra spunând de mai multe ori în presă că ar fi avut o anumită „distanță” de părintele ei, fără ca motivele să fie precizate.

Despre fiica lui Vârciu se mai știa că era împreună cu un influencer, Iustin Chiroiu, ei făcând împreună, pentru o perioadă, mai mult conținut video pentru platformele de socializare.

Fanii au început să pună întrebări, deoarece nu s-au mai afișat împreună pe platformele sociale, iar cu decizia sa bruscă de a părăsi Capitala, Carmina ridică și mai multe semne de întrebare.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.