Festivalul MassifWinter de la Braşov, amânat din cauza Covid-19

0
Festivalul MassifWinter

Festivalul MassifWinter, a cărui primă ediţie fusese anunţată pentru luna martire a acestui an, în Poiana Braşov, a fost amânat pentru viitorul sezon de iarnă, din cauza gradului ridicat de infectare cu SARS-CoV-2 din această perioadă.

„Contextul şi estimările autorităţilor cu privire la situaţia pandemica pentru următoarele 2 luni ne obligă să amânăm întâlnirea din Poiana Braşov pentru sezonul de iarnă 2022-2023. Cu toate că am avut o serie repetată de discuţii şi întâlniri cu reprezentanţii Guvernului prin care am militat pentru aplicarea normelor de sănătate publică folosite şi la UNTOLD 2021, având în vedere suprapunerea cu valul 5 al pandemiei, autorităţile rămân ferme pe decizia de a limita, în următoarele 2 luni, accesul la evenimente la maximul de 500 de participanţi în toate localităţile în care rata de incidenţă Covid pe ultimele 14 zile este mai mare de 1/1000 de locuitori. În acest moment, pentru Braşov, incidenţa cazurilor este de peste 10/1000. În aceste condiţii, seria de evenimente gândite pentru Poiana Braşov pentru luna martie a acestui an ar fi imposibil de organizat, deoarece numărul celor ce îşi doresc să participe depăşeşte cu mult limita impusă de autorităţi, până în prezent fiind peste 7000 de persoane care s-au înregistrat pe bemassif.com”, au transmis, joi, presei organizatorii MassifWinter, care sunt aceiaşi care au pus bazele festivalurilor Untold şi Neversea.

Joi, la Braşov incidenţa cazurilor de COVID-19 înregistrate în medie în ultimele 14 zile este de 15,13 la o mie de locuitori.

Festivalul MassifWinter fusese programat pentru perioada 6-13 martie 2022, în Poiana Braşov.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.