Dani Oțil vinde garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Cât cere pe ea – FOTO

0
Dani Oțil

Dani Oțil a decis să își vândă garsoniera în care a locuit pe vremea când era burlac. Prezentatorul de la „Neatza” nu pare să mai aibă nevoie de ea, având în vedere că acum locuiește într-un imobil mai mare, împreună cu soția sa, Gabriela Prisăcariu, și fiul lor, Luca Tiago.

După ce a anunțat că s-a decis să scoată locuința la vânzare, Dani Oțil a susținut că cei pe care i-a încredințat cu acest obiectiv au făcut niște poze foarte faine imobilului, încât parcă nu îi mai vine s-o vândă.

„Au făcut niște poze atât de faine și prezentarea de asemenea, încât nici nu-mi vine să mai dau garsoniera”, a glumit Dani Oțil în secțiunea „Story” a Instagramului.

„Se vinde celebra garsonieră. Garsoniera e tare pentru că are mobila desenată de mine. În patul ăla am dormit eu și…(aici a făcut câteva gesturi amuzante n.r), a scris istorie această garsonieră. Are pereții încă încărcați”, a mai glumit el.

Garsoniera se află în București, în zona vitan. Dani Oțil cere pe ea 46.500 de euro. Imobilul are o bucătărie „open space”, astfel că imediat în vecinătatea bucătăriei este amplasată o canapea joasă, de culoare grena.

„Vă propun spre vânzare o garsonieră cochetă situată în zona Vitan-Bârzești, într-un imobil din anul 2009. Poziționat în spatele hotelului Rin Grand, blocul în care se află garsonieră este ferit de zgomotul străzii.

Garsoniera se vinde complet mobilată și utilată. Aceasta se află la etajul 3 din 10, iar blocul beneficiază de lift și interfon. Unul dintre atuu-rile proprietății fiind luminozitatea pe care o oferă și poziționarea perfectă, într-o oază de liniște departe de gălăgie”, se arată în descrierea garsonierei, pe site-ul care a pus-o spre vânzare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.