Emily Burghelea, părăsită de iubit: „L-am sunat de 700 de ori și n-a mai răspuns”

0
Emily Burghelea

Emily Burghelea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei. Cei doi îndrăgostiți au împreună și o fetiță superbă, Amedea, însă vedeta spune că nu a fost totul roz în relația lor. Au fost despărțiți timp de șase luni și nu mai spera la o împăcare.

Totul se întâmplă cu în urmă cu ceva timp, atunci când Emily Burghelea l-a rugat pe Andrei să o ia la o conferință Google. După ce a dat mai multe telefoane, bărbatul a reușit să obțină un loc și pentru partenera lui, însă aceasta a anulat în ultimul moment totul.

Dar știi că am avut două relații? Ne-am certat la un moment dat și ne-am împăcat. Când ne-am reîntâlnit, după 6 luni, eram două persoane diferite care-și doreau aceleași lucruri, ne doream familie. Când ne-am despărțit ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii.

Ne-am certat pentru că el avea o conferință la Google. Și zic Aaa, ce interesant, te duci la Google. E tare. Vreau să merg și eu’. Îmi zice Nu, nu poți’. Eu De ce să nu pot? Te duci cu altcineva?’ Bine, hai că văd cum pot să fac’. A vorbit, săracul, cu oamenii de la Google, a reușit să obțină un loc în hotel, bilet de avion, mă lua.

Și eu, cu o zi înainte, i-am zis Știi, din păcate, a intervenit o emisiune și chiar nu mai pot să vin. Oamenii ăștia spun că au mare nevoie de mine și că i-ar ajuta foarte mult dacă aș putea să fiu acolo pentru ei chiar dacă nu m-au anunțat din timp, că li s a întâmplat ceva… și trebuie să mă duc”, a povestit Emily Burghelea în emisiunea „Vorbește lumea”.

Astfel, cei doi au ajuns să se certe extrem de rău și au decis să meargă pe drumuri diferite. Însă, după 6 luni în care au stat singuri, au decis să-și mai acorde o șansă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.