Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva, vacanţă de lux în Bulgaria

0
Lavinia Pârva

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr. au reuşit să-şi întrerupă activităţile artistice pentru o perioadă scurtă şi să plece într-o vacanţă în doi.

Dacă la începutul anului au ales Maldive, o destinaţie exotică, în această vară cei doi au ales o destinaţie mai aproape de casă, şi anume Bulgaria. S-au cazat la un resort de lux all inclusive, de cinci stele, din oraşul Obzor, unde au toate condiţiile.

Lavinia Pârva le-a arătat fanilor de pe reţelele sociale cum se distrează în vacanţă. Artista merge zilnic la piscină şi stă la soare pe plaja privată a resortului.

„Am ales pentru această vară o destinație perfectă, la HVD Reina del Mar, vacanță plănuită în amănunt. Îmi place totul: piscinele exterioare, atât pentru adulți, cât și pentru copii, spa cu piscină interioară, cele mai bune si diversificate feluri de mâncare și deserturi, seara aveam program artistic și pentru copii, în incinta complexului”, a scris Lavinia pe Instagram.

Hotelul la care stau cei doi artişti e dotat cu trei piscine pentru adulţi, din care una e încălzită, şi una e pentru tineri. Mai mult, complexul are şi plajă privată cu umbrele şi şezlonguri gratuite. E dotat cu restaurant, parcare gratuită, spa şi centru de wellness.

Desigur, la astfel de condiţii şi preţurile sunt pe măsură. O cameră dublă cu vedere la parc, pentru două persoane, costă 1.974 de lei pe noapte, iar pentru trei persoane 2.665 de lei. Familiile cu doi copii pot beneficia de o cameră dublă cu vedere la parc la preţul de 2.545 de lei pe noapte.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.