Emily Burghelea a ajuns pe perfuzii, la spital. Ce s-a întâmplat

0

Emily Burghelea a întâmpinat o serie de probleme în cel de-al treilea trimestru de sarcină.

Chiar dacă este în ultimul trimestru de sarcină, Emily Burghelea a fost într-o vacanță, în Dubai, alături de familie, acesta fiind primul moment în care problemele au început să apară, mai precis, la întoarcere.

Fiind vorba despre o sarcină avansată, Emily Burghelea a avut nevoie de avizul unui medic specialist, documentul garantându-i plecarea din România, spre Dubai. La întoarcere, însă… Surpriză! Emily avea nevoie de avizul unui medic din Dubai pentru a se putea întoarce în România. Până când acest protocol nu a fost respectat, Emily fusese deja interzisă pe toate liniile aeriene care operau zboruri din Dubai.

„În timp ce eu alergam între spitale Andrei vorbea cu toți oamenii din aeroport, le arăta avizul din România, încerca să le explice că numărul de săptămâni nu a fost niciodată exact și poate fi cuprins între 31 și 36 cât spuneau ei că am

Înainte să ajung la medic, înainte să am un răspuns concret din partea unui doctor din Dubai cu privire la numărul de săptămâni, ei m-au banat pentru toate liniile aeriene, nu doar că nu aș fi putut să zbor cu zborul pentru care aveam rezervare, nu aș mai fi putut să zbor deloc din Dubai spre casă, cu nicio companie aeriană dacă nu aș fi venit cu hârtia pe care scria negru pe alb că bebe are mai puțin de 34 de săptămâni!”, a povestit Emily Burghelea, pe Instagram

Conform medicului care a consultat-o, în Dubai, Emily Burghelea ar putea să nască al doilea copil, care este un băiețel, chiar în ultima zi a anului, pe 31 decembrie. Doar că, odată ajunsă acasă, Emily s-a confruntat cu noi problemele. Ea a postat o fotografie de pe patul de spital, unde apare cu o perfuzie. „Ame a avut febră toată noaptea, iar de dimineață, eu am început să am contracții. Contracțiile se vor diminua de la perfuzii. (…) Bebe mai are de stat (…)”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.