Neti Sandu, agresată pe stradă: „M-a luat de păr să vadă dacă se smulge peruca”

0
Neti Sandu

Una dintre cele mai mari curiozități legate de Neti Sandu este dacă poartă sau nu perucă. Tocmai din acest motiv, la un moment dat, ea a fost agresată pe stradă, mai exact, cineva a tras-o de păr.

Un individ a vrut cu orice preț să afle dacă poartă sau nu perucă și a tras-o atât de tare, că vedeta a avut nevoie de ajutor de specialitate.

„M-a luat așa de păr să vadă dacă se smulge peruca, la coadă la prăjituri. A mai fost o filmare, unde un băiat în loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa…să vadă dacă e părul meu”, a mărturisit Neti Sandu pentru viva.ro.

Ea susține că nu, nu are perucă, ci este pur și simplu norocoasă că are așa o podoabă capilară.

„Nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deși el mai crește, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei știu sigur, susțin mulți”.

„Am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Mi s-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis «Îți stă mai bine, rămâi așa»”, a mai spus ea în interviul pentru sursa menționată mai sus.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.