Emily Burghelea a ajuns din nou la spital. Riscă să ajungă pe masa de operație

0
Emily Burghelea

Emily Burghelea trece prin momente de cumpănă după cea ajuns din nou la spital, la doar câteva zile de la naștere. Vedeta a fost supusă unor investigații amănunțite și riscă să ajungă pe masa de operație.

La scurt timp după naștere, Emily Burghelea a început să se simtă rău, însă a crezut că este ceva normal și a pus totul pe seama ”febrei laptelui”.

Din păcate, starea sa de sănătate s-a înrăutățit și în cele din urmă a ajuns de urgență la spital cu dureri cumplite în partea dreapta a abdomenului.

Vedeta a fost supusă unor investigații, iar medicii au luat în calcul inclusiv apendicita. „O durere acută în partea dreapta, în zona apendicelui… Oficial am 5 diagnostice probabile, nimic sigur…”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Momentan nu se știe cu exactitate ce are Emily, însă soțul vedetei a transmis recent, că ar putea să ajungă pe masa de operație. Potrivit bărbatului, unul dintre doctori ar fi programat-o la o intervenție chirurgicală, dar a fost anulată.

„Rămânem calmi până aflăm ce are Emily Burghelea. O doare foarte rău în partea dreaptă și a avut până acum 4 diagnostice diferite și a avut o operație de apendicită programată de un medic și anulată de un alt medic. Mai facem o analiză să vedem dacă mai aflăm vreun diagnostic. Încerc pe cât pot să o fac să zâmbească. Îi este greu fără copii. Are dureri din ce în ce mai mari(…)”, a scris Andrei, soțul lui Emily Burghelea, pe rețelele de socializare.

Proaspăta mămică este extrem de tristă că nu poate să stea alături de micuțul său nou născut.

„Am lăsat lăptic acasă, bebe e la mami soacră, Ame e cu Andrei, se plimbă în jurul spitalului, mie îmi e răuț. Așteptăm analizele, nu știu ce se întâmplă. Parcă nu îmi mai revin, când zic gata, sunt bine… cad iar”, a dezvăluit Emily Burghelea, potrivit wowbiz.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.